Faamalu Sa'o

Faamalu Sa'o

 

O se faamalu saʻo o se ituaiga o parasol e le mafai ona paʻu, e tutusa ma le faiga masani o faamalu e mafai ona e mauaina i ata tifaga masani.

E i ai sitaili eseese mo le filifilia, e pei o le faamalu laupapa 23 inisi, faamalu tapolo laiti 25 inisi, faamalu tapolo 27 inisi ma le 30 inisi, e oo lava i faamalu tapolo 32 inisi lapopoa e fetaui ma ou tulaga.

O faamalu uma e aofia ai Fa'avaa, Ie, U'u.O vaega faavae ia e tolu mo faamalu.

O vaega ta'itasi e fa'atino ana lava galuega ma tu'uina atu i le faamalu se fa'ailoga ma'oti e tu'u'ese'ese ai mai isi ituaiga ta'uta'ua o lo'o maua ile maketi.

O le Ie e mo le gaosia o fa'aluega faamalu, o le ufiufi pito i fafo o le faamalu, ma puipuia oe mai mea leaga e pei o le matagi, timu ma le la.

O faamalu sa'o e fa'amautinoa le lelei e faia i ie e le susu.

E taua tele lenei mea i le faʻamautinoa e tusa lava po o le a le tele o timuga, e tumau pea le puipuia o le tagata faʻaoga i le taimi atoa.

O lea la, o se faamalu lelei e tatau ona faia i se ie malosi ma mafai ona fufulu ma fiberglass e oʻo i le pito i luga o mea sili ona lelei.

O mea masani o loʻo faʻaaogaina i luga o le fala o le polyester ae o isi faamalu e faʻaogaina le PVC mo le ufiufi.E mafai ona e mauaina le tele o mamanu mo le faʻalava e pei o taʻavale, fugalaʻau, faʻailoga manu, mamanu ata ma lanu manino.I le tele o tulaga, o pito pito i lalo o le fala e fa'apipi'i i fata e ono i le valu.Ole numera o fata e a'afia ai le lapo'a atoa ole faamalu.

If you want to know more about the fabric on umbrellas can contact us info@ovidaumbrella.com

 


Taimi meli: Oke-28-2021