E fa'afefea ona filifili se fa'amalu fa'amalu manino

O faamalu manino e susulu mo le va'aiga lapotopoto uma.E taʻua foʻi o le faʻamalu, faʻailoga poʻo le malu o le manulele, o matou o le faamalu gaosi i Xiamen Saina.

O lea e mafai ai ona e mauaina se mea e manaʻomia ile fale gaosimea, e oʻo lava ile faamalu manino faʻapitoa.

O le lelei o le faʻaaogaina o se faamalu manino i ia tulaga o le e te le tautevateva i luga o tagata ona e maua ai oe.se vaaiga manino o mea o loʻo tutupu i ou tafatafa.O le mea lea, e aveesea ai le tauiviga masani o le taumafai e sii i luga se faamalu mai lou ulu ina ia vaai solo.

Ma Lefaamalu puluo le tasi le afa o le polo e faʻamalosia ma tuʻu i luga o se au e mafai ona e tauaveina.… O se aganuufaamaluua uu i luga a'e o le ulu.Afai e savili ia tulaga, o le tagata o loo uuina lefaamalue masani ona faasipa lefaamalue puipuia ai i latou mai le timu e sau i luga o le matagi.

O le faamalu manino o le dome, o lona ufiufi e ufiufi e sili atu nai lo na o le ulu pe a faatusatusa i faamalu masani, e ufiufi ai le ulu ma tauau ona o le faateleina o le curvature o ivi.O se tulaga lelei tele o se faamalu pupuu o lee tetee atu i le matagi malosi.


Taimi meli: Aukuso-06-2021