Fa'afefea ona fausia lau fa'ailoga faamalu

Fa'afefea ona fausia lau fa'ailoga faamalu

O le faamalu o se igoa e tasi ma le logo o loʻo i luga o ni oloa e lua pe sili atu e fetaui ma manaʻoga eseese.Mo se faʻataʻitaʻiga, o Heinz o se faamalu ona o le igoa o loʻo i luga o oloa eseese e pei o ketchup, sinapi, vineka, pi, ma isi mea.

O ituaiga faamalu e lauiloa foi o ituaiga aiga.

E fa'aogaina e se fa'apotopotoga po'o se tagata gaosi oloa se ta'iala fa'ailoga faamalu pe a latou le mana'o e iai ni fa'ailoga oloa ta'itasi.

O ituaiga faamalu e amata i taimi uma o ituaiga taʻitasi.Mo se faʻataʻitaʻiga, na amata e Heinz le faia o piko.Ae o kamupani e faʻaaogaina le manuia i se tasi vaega o oloa e agai atu i le isi, o se faiga e taʻuafa'aopoopoga fa'ailoga.

Want to know more about Ovida Umbrella contact with us at info@ovidaumbrella.com

 

Umbrella Brand vs. House of Brands

O se fale o ituaiga o se kamupani matua e faʻatau oloa eseese ma ituaiga eseese, o nisi o ia mea atonu o faʻamalu faamalu.

Kamupani e pei o P&G, Heinz-Kraft, Reckitt-Benkiser, ma Unilever o fale o ituaiga.Latou te faia le tele o ituaiga o oloa ma faʻaaoga se seti o ituaiga e faʻatau atu ai.E masani ona ta'ua sese o latou faamalu.

O fale o faʻailoga e lelei ma le kamupani matua e leai se fesoʻotaʻiga i le oloa i le mafaufau o le tagata faʻatau.O le mea taua o le faʻailoga e talafeagai i tagata faʻatau.


Taimi meli: Aukuso-11-2021