Fa'amalu Fa'ailoga Fa'apitoa

Fa'amalu Fa'ailoga Fa'apitoa

Fai se sausau ma faamalu fa'apitoa!O se faamalu maualuga lelei e le gata ina matutu ai se tasi, e faia ai se faamatalaga o le a vaaia i soo se mea latou te o i ai.Matou te fesoasoani ia te oe e fai lena faʻamatalaga i la matou meafaigaluega faʻaoga faigofie ma se vaega o tagata tomai faapitoa.

Fausia faamalu masani matagofie mo le silia ma le luasefulu tausaga, o matou o tagata popoto i mea uma mai le lapopo'a tama'i faamalu e o'o atu i faamalu tapolo tetele.

E ui lava o faamalu o se vaega o o tatou olaga i aso uma, atonu e le o manino le auala na faia ai.O lenei taʻaloga o le a tuʻuina atu ai ia te oe se malamalamaga sili atu i le faagasologa ma filifiliga avanoa pe a fatuina se faamalu masani ma Ovida.

Ina ia mafai ona fatuina se faamalu masani, e tatau ona e amata i le amataga.E mafai e Ovida ona ofoina atu ni vaega se lua o faamalu masani: Lomiga logo faʻapitoa i sitaili o loʻo i ai o loʻo i totonu o faʻatauga vs.

Ae e te le'i fuafuaina au faamalu masani, e taua le malamalama i le eseesega autu i le va o fa'asoa ma faamalu masani.

O faamalu e iai se logo e masani ona pa'ū i le vaega oa tatou faamalu.O faamalu o oloa e sau i le tele o sitaili ma lapopoa ma amata ona tuufaatasia atoatoa.Matou te lolomi ma lafo a matou fa'amalu fa'ailoga i totonu o le sefulu aso mo le vave fa'aliliu.Ioe, e iai tapula'a pe a lolomi i faamalu ua mae'a.I luga o se faamalu faʻasoa, matou te lolomi i le ogatotonu o le faʻamalu faʻapipiʻi agai i le pito i lalo o le laulau.I luga o se faamalu ua uma, na o le pau lena o le vaega o le laulau e lava mafolafola e tuu i luga o le lomitusi.E mafai ona matou lolomi i luga o su'iga po'o totonugalemu o le faamalu atoa.

If you need a larger image, or want to print across the seams or need a special print technique, fully custom umbrella options are the best solution. Just send to info@ovidaumbrella.com


Taimi meli: Aukuso-25-2021